tanda bersalin

Dear mommies, kalau rasa berat bawah perut tu tanda baby nk keluar dh ke? Rasa berat smpai jalan pun pelan2 sambil tunduk, perlu ke hospital ke? Tapi skrang baru 36weeks, tq mommies Edit : btw saya bnyk brjlan

1 Balas

baby dah semakin ke bawah dah tu sis. kena alert ya, kalau rasa sakit senggugut berterusan @ contraction boleh ke hospital terus. tnda2 lain keluar darah berlendir.

4y ago

Ye sis, saya baru search tdi. Kalau 36weeks memang akan sakit bahagian pelvik, tapi skrang ni dia sakit sikit sebab berat je. Braxton hicks pun saya belum rasa dalam 36weeks ni