31 minggu..

de x kt sini yg kne covid time mengandung...saye dah ambl 2 dos..biasenye mcm mne ye simtom kne covid...de kesan x kt baby

1 Balas

ade..sy tgu alami lah ni... sakitkepale sangat2, 1st day tu demam panas..pns sgt..makan tak selere, nk bgun tu mmg xlrt sbb kepale rs berat sbb sakit kan...pastu 3rd day ttbe ade btuk...lps mkn ubt batuk ilang dh..skrg da smgu msih sakitkepale..selesem xilang2 lg..kesan kt baby tu tak sure, sbb takboleh pegi clinic scan perut