kne covid preggy 12w

mumy2 klu msa preggy ni kne covid mcm mna ek...ada mkn apa2 ubat x...risau plak..sb bru firstday kne.#ingintahu

1 Balas

sama dgn sy sis..sy mkn madu, air kelapa n lemon..mule tak tahu mengandung, dah terambil ubt clarinase n strepsil spray..but actually mengandung xley mkn..huhu..but scan alhamdulillah..bby okay.. semoga cpt sembuh sis..

2y ago

tu la sis...risau jgak sb xblh mkn ubat sebarang...skrg byk minum air putih,air lemon dgn cengkih tu je....hrp cepat la sembuh...