Risau...38week...bby 3.2kg...xlarat da...due 10/12/20...lum de bukaan ag...bby da ke bwh...gdm dc...

De cre cpt x bg bukaan jln...sume da try...nk jln xmmpu da..kaki2 bgkak...punggung da sengal2...selain mkn nenas leh mommy share tips...

Risau...38week...bby 3.2kg...xlarat da...due 10/12/20...lum de bukaan ag...bby da ke bwh...gdm dc...
63 Balas

Sme mcm sy aritu.. Mcm2 sy mkn minum.. Air klapa la, nenas lah.. Tp dah x larat.. Berserah je pd Allah... Smoga urusan sis dipermudahkan.. Aminn #TAPSupermoms

Dah admit hospital ke sis? Sama la due kita 10/12. Sy ni pun blm ada tanda2 lagi tapi baby dah turun ke bawah rasanya. Doa semoga urusan bersalin kita dipermudahkan. Amin

4y ago

saya 12/12 . belum Ada tanda2 lgi.. tp Sama mcam sis. baby dah turun bawah.. perut mngeras tp tak kerap. kdg kerap kencing.

sy da 34w3d tpi baby dibawah sangat da tagal24 baru2 ni scan kemarin jumpa bidan perkataan yg sama baby dibawah dekat pintu rahim tpi tkda tanda apa2 lagi🥺🥺

4y ago

😂🤣😂🤣 semoga dipermudahkan kita smua..

Sy pon 38 week harini. Due 12/12. Belom ada tanda bby nak keluar. Tp doc ckp baby dh kebawah bbding kedudukan sebelum ni. Skg anggaran berat bby 2.9kg.

4y ago

Haah ketuban tiba2 pecah. Selamat bsalin 7.42 mlm.

sy due 11.12...beza shri je....sy buat squat puan....Alhamdulillah bby makin kr bawah dah....Insyaa Allah semoga dipermudahkan urusan puan. aamiin

4y ago

@zamira kita boleh rasa baby tu memg kat bwh sgt dh, klau pegang dkat atas skit dari ari ari tu boleh rasa, lgpun kita akan mcm ngilu & kerap nak terkucil.

Due kita sama.. Saya sekarang banyakkan berjalan walaupun dah ade rasa sakit2 bahagian bawah and pinggang.. Tapi belum ada tanda lagi..

4y ago

Semoga urusan kita dipermudahkan ye sis😘 minta2 baby keluar awal... Rasa diri ni dah tak larat nak jalan macam penguin 😂

Bawa ckp dgn baby tu sis.. Dia dengar suara kita ni.. Pujuk dia supaya bantu mak dia... 😊 Banyak2 doa juga ya sis..

Saya pun tak tau sis. Orang ckp jalan itik tapi ni mungkin kena kerap. Saya cuba gak tapi makan masa gk bukaan nya buka.

due sama dengan saya, saya pun tengah menunggu hari ni keluar tanda. Semoga kita sama2 ceost bersalin minggu ni. Aamin

sy due 6/12.. skt pinggng, sakit tulang blkg, sakit tulang punggung, sakit celah peha, nk jln pn xlrt, tp xde tanda pn lg..

4y ago

sama dengan saya dah sakit semua tu tapi tanda otw kot