depressed single mother.

dctor selalu pesan, jgn stress jgn cepat depress kesian dgn baby. but its really hard for me going through this pregnancy alone, where there's one there supporting. not even family, nor friends. rasa bersalah sngat, bila hari hari kena nangis bila banyak berfikir. nak tahan dari menangis tu lah paling susah :')

1 Balas

First , jangan berharap atau bergantung pada orang , jangan mengharap orang lain ada untuk kita . Bila kita memang tak berharap pada orang jadi kita tak rasa sedih bila orang buat tak peduli . Enjoy je . Stay strong . Kalau rasa tak kuat solat , mengaji . Kadang sebenarnya perasaan kita je , bila solat dan mengaji insyaallah perasaan macam tu hilang . Ingat , awak je ada untuk baby , dia perlukan awak and awak pun perlukan dia . Insyaallah nanti dah bersalin dia lah yang akan happykan hari hari awak .

5y ago

Im sorry , if you are non muslim , try keluar dari zon stress tu . You tak alone , you have the baby . Cakap dengan dia , buat dia macam kawan . Share everything dengan dia .