Usia kandung tak sama dengan LMP

Dating scan hari ni. Kalau ikut LMP sy dah 6 weeks lbh tp bila scan dr ckp size dlm 5 weeks 3 days. Another 2 weeks lagi appointment utk next scan. Dr ckp it should be ok sb x lari jauh tp sb kecik lg so belum dpt decide lg. Ade kes baby x membesar tp too early utk decide. Takut sgt 😢 Apepon td dah nampak di ultrasound heartbeat baby. Alhamdulillah ya Allah. Doakan my first baby ni membesar sihat di dlm rahim saya ni.

Usia kandung tak sama dengan LMP
17 Balas

In sha Allah. Semoga semuanya baik² . Doakan moga ada rezeki utk sy dan suami jugak ye.

normal ke hampir setiap hari sakit kepala? skrg 11 weeks 4 days.

4y ago

Normal tu sis saya smpai besalin slalu sakit kpla..

sy pn mcm tu juga sis..sy lari 2 minggu dri tarikh periof

innshalah puan.. doa byk2 n jaga makan

insyaallah Semoga Semua Baik Baik

aamiin

Aamiin