Overthinking

Masa checkup 2mgu lepas spatut nya sy 10week tp dlm scan, 6 week so doc decide utk ikut tarikh scan.. harini 7w 6d.. nak checkup baby lagi.. harap dpt laa tgk janin membesar dgn sihat sbb.. tapi tulah, fikiran ni Ya Allah… mcm2 fkir… doakn sy yer semua……

1 Balas

kdg2 ikut trikh last priod pun xbtul juga trikh due. kalau sya,sya ikut yg scan je sis. relax sis.jangan fikir bukan2 ye. bykkn berdoa

2y ago

Tq sis respon post sy, in shaa Allah.. cuba elak dr fikir bukan2