Ibu selalu keluar dating dengan suami tak?
Voice your Opinion
Ya, selalu
Tidak, suami sibuk
Kadang-kadang
Kalau ada masa terluang saja

5451 respon

18 Balas

Kalau keluar mesti bawa anak-anak. Takde harapan nak jalan pimpin tgn dah. Anak y pegang tangan daddynya 😊. Pernah juga pergi tgk wayang berdua & pergi honeymoon tapi hati asyik igt kat anak2 je.

Slalu sgt sebab ofis kami bersebelahan😂😂 masa keje je la masa untuk kami dating..balik rumah dah start busy dgn si kecil tu😁

lepas bersalin no2, sy kerap cari masa utk keluar dating. just two of us.

yes. but klu shopping tak suka dia ada . asyik nak balik rumah je 😂

Sedih la mak pjj. Klw dpt pg tesco dpn rumah Same2 pun ku da gembira

Xpnh dating since ada bby. Kuar brtiga .. bis2 tapaw mkn brsm

X brp minat nak jalan2. Lgpun suami agak bizi dgn tugasan kerja

sejak ada ank2 mmg dh x keluar berdua..huhu

Kluar dating bsma anak2..coz sy ada 3 hero

kadang²je.. #30Nov20  #TAPSuperMoms