maltofer

Date 8/7/20 Sblm ni HB sy ok..masuk je 23week jd low.baru2 ni sy bli Maltofer,sy mkn jd sembelit plk dan ubt 2 rs mcm pahit2 pon de pdhl perisa coklat.ke sy yg xrasi dengan ubt 2 ea..blh kongsikn x sape2 yg mkn ubt 2..

3 Balas

Byk2 ubt tmbh darah, maltofer la yg plg sedap.. doc suggest amk maltofer dgn jus.nnti lbh cpt penyerapan ubt.klu sy suka kemam maltofer sbb sedap.. abis je, sy mnum pati delima gulsan.

4y ago

Cb tny doc dlu.. klu hb btul2 low seeloknya maltofer sbb kandungn zat besi plg tggi.

Banyak kan minum air... Makan buah... Saya makan ok je manis and rasa coklat... Mungkin lidah awak tgk alahan kot... 😊

4y ago

Ya masih alahan..2 yg pelik perisa coklat tp rs pahit

Mungkin adik masih alahan kot, baby dlm tu x suka kot😃😃😆

4y ago

Oo... Jadi sis kena bersabar ye... 😃😃😊