28weeks

Its dat normal if the baby is 28weeks... The weight 1.3 kg? Y doc said the baby is big??

6 Balas

Saya checkup pada 27 weeks baby 1.8kg Doctor tak ckp pasal besar ataupun tak besar. Normal je semua tu. Dia ada range. Sy checkup di PPUM.

Tgok kat app ni..28w sesuai brt berapa..normal la brt cmtu..sy 24w dh 757g..pun trlbh..mungkin klu sy 28w berat bby sma mcm sis sekilo lbh

besar tu sis..Aah sllunya 28w ade range berat xsmpai 1kg lg..Sye aritu 1.6Kg..Lpas tu naik2 sb kes tersngkut gdM..Tu bhya..Kurangkn mnis..

5y ago

bt mnum air gula x?klu.Normal ok lah mngkin sb lain kot..Tpi sye sb mnum air yg bergula bnyk tu sngkut tu pon dh nk dlt bersalin sngkut..

masa sy 27thweek preggy, brt baby 1.3kg.. Doc kata x normal.. Kna dtg balik after 2 weeks utk rpt scan

when im 28w, the baby weight also 1.3kg. my doc said its still in normal range.

Sya masa 29w..baby berat 1.6kg doktor ckp normal je