Baby kurang bergerak

Dari semalam sedar baby just gerak aktif 2 times.Lepas tu macam xda sampai sekarang.Perut Kadang2 ada mengeras tapi xda rasa baby gerak,cuma ada macam dengupan jantung kejap2 kat perut.Xda rasa sakit apa2,any experience for this situations mummies?Saya dah masuk 31 weeks 5days now...

2 Balas

Tu bkn dgupan jntung sis.. baby sedu.. tpi kalau x ckup 10,sgeralah ke hos

Klu xckup kiraan 10 better sis g hsptl chck..dkt sne dorg leh pntau gune mesin trace jntung bby by graph.. tkut anythng hppen inside..jgn delay2 k