Sakit Breast

Dari semalam lagi breast belah kanan saya sakit sangat²,dari area ketiak tu sampai ke bahagian tepi breast,belah kiri pun sakit jugak tapi tkdela teruk sangat,dah check takda ketulan apa apa pun,nak angkat tangan pun sakit nyaa rasa nak nangis. Dah 4 hari delay period tapi tknak check upt lagi sbb nak tunggu seminggu, mommies² ada tak pengalaman macam ni? Patut ke saya ke klinik atau tunggu seminggu dua?

2 Balas

period regular ke? klu regular, lewat 4 hri da bley detect gne upt kt farmasi.. klu sye dlu awal2 nk pregnant pn sakit kt breast ble kte sentuh.. tp xde la smpi area ketiak, btol2 kt kwasan breast je.. cbe la check upt.. kdg2 nk period pn bley sakit breast jgak.. bese lah hormon kn.. lain org lain symptom nye..

12mo ago

yeke,in sha allah esok saya cuba check,terima kasih puan

period ok?