Breast rasa sakit

Hi. Sy mengandung anak pertama dan dah 13 weeks. Sy nak tanya, kenapa sy rasa breast saya kadang2 tu tibe rasa sakit sangat n macam tegang belah kanan. Cerita dengan suami, dia kata mungkin sbb tgh mengandung. Sy ade juga baca breast akan ada rasa perubahan n sakit. Kalau ikutkan, sblm ni breast belah kiri besar sikit dr yg belah kanan. Tp ni rasa mcm sakit lebih belah kanan n bila tgk rasa hampir lebih kurang sama saiz dah. Sorry ikutkan segan nak tanya. Tp rasanya better bertanya😅 #pleasehelp

1 Balas

Normal je sis. Sy tak pernah sakit breast dari anak 1st smpai 2nd ni. Orang lain bila preggy makin besar, breast sy sama je tak berubah. Dah bersalin baru la besar sikit sbb susu. Pastu kecik balik 😂