Nak tanya ibu2 disini.. sy 39w3d hari ni..

Dari pagi tadi sy kerap buang air kecil.. baru jer kuar toilet nk jemur baju terasa lagi nk kencing.. sy duduk lama dlm toilet sbb terasa ade air kencing lagi yg tinggal yg kuar sikit sikit terasa meleleh mcm tu.. kadang tu terasa nk membuang air besar tp, rasa tu hilang mcm tu jer.. bawah perut sgt bila berjalan.. sampai sekarang ni rasa nk kencing jer.. lendir kuar pun jernih jer.. adakah ini tanda2 nk besalin sbb x pernah rasa mcm ni.. megandung ank no4…

4 Balas

Saya ada dgar org kata kalau ada rsa nak terberak tapi tak berak pon itu salah satu tanda nak bersalin dah