37w3d

Nk tanya spa ada pengalaman ngdung mcm sy?slalu merasakn kontraksi 3 kali berturut turut tpi blm juga nk brsalin? Kadang tu sakit dia mcm ada rsa ssuatu bnda nk keluar dri miss v jer. Dan slalu terasa nk kencing.

2 Balas

Klu rse mngeras kerap tu bru btul2 sakit nk bersalin..Klu rse dlm seminit dua tu dh bnyk kli mngeras tu tnda bby nk kuar..Tnda mcm nk berak tpi xkuar najis pon...Kdg2 tkt cntrction main2

Better prgi hsptl trs. Bhya untk bby dlm prt. Kak ipar suami sya , lmbt prgi rsa skit2 , skli prgi kaki bby dh tbelit n tli pust , then kena opert trslaa. Kaki dah biru haa , nsblaa