Menyedihkan tapi kelakar.

Dari awal pregnant kemain susah nak naik berat badan. Asal berat badan 52kg.. sampai laa 32w naik 55kg je. Lepas tu haa mencanak2 dia naik. Now 38w dah 63kg. No gdm. Kelakar tapi sedih la jugak naik banyak sgt tu. Tak pernah cecah angka 6 sebelum ni 😂. Allahu bulat kemain dah ni. Doktor pn tergelak, dia kata boleh la tu control makan sikit. Adehh. Baby kat dalam 2.8kg je huhu

3 Balas

Macam cousin saya. Naik berat sampai 10kg dalam masa 2bln tapi takde sangkut gdm pun. Dia suka makan manis tau. Jeles kita. Saya naik 2kg dlam masa 2 minggu pun nurse terus suruh minum air gula dn sangkut gdm. 😌

sama lah sis..berat Sy dri 54 turun 49 naik balik skrg smpai 63 kg 38w..dlu nurse bising berat xnaik,skrg bising brat naik plk..smpai kene check BP pdhl kitonyo lpr skmo

3mo ago

Sy xlapar pun suka mengunyah hahaha.. jgn ltak makanan depan mata, mmg terliur je la kejenye.. kalau xde, xpe pulak

hehe okayla tu , sy mase ank sukong 50kg, naik smpai 72kg..alhamdulillah takde sangkot pape..baby pun kecik je lahir 2.5kg..maknya yg over hahah

3mo ago

hehe jenuh gal tggu 6bulan lebih baru dpt 60kg..tu pun statik xtrun angka 6🤣makin naik adela pastu..