craving mom

ada tak mcm sy yg lps dah brbulan brsalin pun mcm craving byk makanan😅 tp mmg x pregnant la mcm selera lebih tnggi kot mcm tu? rsa smua nak mkn i bf mmg bf akan lapar je lakan tp bukan la smpai nk mkn mcm2🤣

6 Balas

sama dgn sy. selera makin tinggi lepas bersalin mcm mngdung. craving tu mmng dari sblum mndung 😂 craving mmng sentiasa craving cumanya dlu masa sblum kwen makan nasi 1 bungkus sllu tk habis 😅 skrg dh blh habis dh. cumanya sy nk apa2 sllu kongsi dgn suami jd tk naik la sgt brt bdn ni

4mo ago

hahhaha tula🤣

normal la kot eh pompuan cam ni. sebelum kita kahwin pun kita guna alasan craving itu ini 😆 dah kahwin pun lahh craving jugak 😆 pastu pregnant lagi laaa banyak craving tu 😆 sy tak bf anak pun sekarang guna alasan craving lagi

4mo ago

hahahaha.. before kahwin, saya selalu ckp kesian anak cacing dlm perut craving mcm2..

normal. mmg cepat lapar. mcm sy 2nd baby dh 11bulan++ pon still setiap kali lepas pump or menyusu mesti ada makanan😂😂. walaupon td dh mkn nasi. hahaha

4mo ago

hahahaah kan tula psl🤣

anak dah 9 bulan tapi selera maknya tetap macam tgh pregnant normal la tu hahahaha , kita perempuan dan craving tu sangatlah normal 😁

4mo ago

i see yes sma🤣

Biasanya craving tu boleh jadi disebabkan oleh stress, badan kurang nutrisi atau faktor lain.

4mo ago

i see.. mmg ad gk la

normal