tekanan darah rendah

Dari awal mengandung sehingga skrg 19w tekanan darah sy 83/51. Pnh Tanya nurse & doktor to dorang ckp biasa sbb ibu mengandung tekanan darah mmg rendah. Sy risau keadaan ini akan belarutan sehingga sy melahir baby nanti. Sy dh Cuba mkn telur separuh masak mkn sayur bayam, tukar susu tp hasil nya ttp sama kalo Naik Pon 89/60 lps tu turun balik. Ada tips x untuk Naik kn tekanan darah sy. Maaf ayat berterabur.. terima kasih

1 Balas

Kalau boleh elakkan makan telur separuh masak atau makanan yg half cook sbb tak elok utk kandungan

5y ago

Sy lupa ejaan kuman tu kalau kita makan yg half cook. Better elakkan ye.