Tekanan darah ibu mengandung

Sy nk pengalaman ibu ibu tekanan darah normal biasa berapa ya utk ibu mengandung n bila result akn dpt?lps kita minum air gula

2 Balas

lepas minum air gula , klau x sangkut dlm sebulan juga bru keluar result. klu sangkut, awal2 lg die dh call. normal dlm 120+ palng tinggi , sy sllu 130 lebih sllu bnyk kli kena ambik tekanan darah. jantung lagi lah dh bnyk kli check.

2mo ago

bahaya tak klau tekanan darah rendah ni...sy ank no 2 dh tapi mcm blur blur jerrr....sebb ank yg pertama alhamdulillah xde mase ape ape mse mengandung

Sy tadi first cek 133 , cek yg second dapat 123 tapi nurse dahh suruh cek seminggu 3x dkt kk utk pantau tekanan darah

2mo ago

mcm sy dua ari sekli kne gi kk...cek tekanan darah...