Normal tak kalau tetiba cramp perut ? Waktu week 5 & keluar darah

Darah on off

3 Balas

bahaya sis better pergi cek . saya dulu gugur 8week pun macam tu . darah on off keluar , rupanya gugur .

2y ago

seminggu lebih sis . harini keluar , esok tak . gitulah sepanjang seminggu lebih tu . sampai satu tahap perut betul betul sakit sekali darah banyak keluar pergi hospital cek da gugur and saya terus cuci

pergi ke hospital jika keluar darah. walaupun darah keluar sikit

Sila ke klinik ya