Cramp perut selepas ovulation

Hi saya nak tanya. Adakah normal cramp perut on off and mostly cramp sebelah kanan selepas ovulation? Kalau ikutkan harini dpo 5. Dah almost 4 hari perut cramp2 #ingintahu #bantusharing

2 Balas

sis maaf tanya dah lama posting sis ni, saya pon alami macam sis..sis hamil ke time ni?

1y ago

saya rase mild saje..tak la teruk sgt sis..insyaAllah sis jangan risau ade rezeki mesti ade..jangan stress2 tau..saya doakan sis berhasil dapat baby❤️ saya haritu pon 8 hari lagi nak period upt dah naik double mase buat dekat klinik swasta sebab saya ade simpton pening dan muntah2

mg smuanya baik2 shj..aamiin