Perut cramp lahh

Hi momies ❤️ Nak tanya , normal ke kalau preg 6weeks perut selalu cramp .. dia on off .. tak sakit sngat . Manja2 mcm tu ..

1 Balas

maaf, saya tak ada pengalaman mcm ni tapi banyak yg saya nampak soalan lebih kurang. dan ramai kata normal. cuma banyakkan berehat, monitor ada keluar darah atau tak. kalau rasa tk sedap hati jgk boleh je jumpa doktor. sekurangnya ada pendapat dr org yg lebih mengetahui bab medical kan 😊

3y ago

oh tu lahh ,mungkin bnyak sngat buat kerja kann . siang kurang rehat .. okayy tq yaa 🌹