Mengandung selepas gugur..

Hai ade sape2 tahu x contohnye sy gugur 31/5 baru ni..sy habis darah pantang 14/6..td sy cek upt test positif..sy cek sbb selalu demam 2-3 hari ni..camne ek nk kire usia kandungan sy kalau macamtu..?#ingintahu

2 Balas

Kalau tk uzur tp upt positif, boleh refer dgn doktor dan explain terus. At least dpt anggaran usia kandungan drpd scan / bacaan beta hCG

Kira start hari pertama keluar darah sebelum doktor sahkan kehamilan.

3y ago

maksudnye hari pertama saya gugur ke sis?sebab lepas gugur tu saya xuzur da..terus mengandung..