34 minggu prengnant

Sejak pregnnt ni selalu skit blkng skit kaki dan senng emosi ...tapi suami x pnh nk fhm bile asyik mintk pict kn kaki je mula lh mengeluh pict pon kjp2 je.. Bila nk brmnja pon susah sangt nk dpt perhatian.. Kadng2 tu rasa sedih sangt bile suami sndri pon x fhm x boleh nk lyn karenah kite.. Kje sme2 cari duit bile skit prengt saya sndri kne hadap...😢😢

1 Balas

Luahkan dekat husband, bagitau dia apa awak rasa. Explain dekat dia macam mana penat & sakitnya bawak anak ni

3y ago

Kalau awak nak luahkan pape boleh join group ni. Saya admin. Tapi dalam tu kena open minded lah, sebab dalam tu ada kes luar nikah etc; https://chat.whatsapp.com/I1jvlgQa5Op9ZVTudWs5Ej