risau, suami balik ja saya suka marah

Marah sebab si suami bukak pintu dalam bilik ja, balik qeja 5.30, smpai umh kekadang awai kekadang lambt, tapi selalu lambt la, smpai umah 6.30 kkdang 6.40, mcam tula setiap hri wktu balik qeja, balik dh la xbgi salam, selalu ingtkn pon msih xbuat, sy mengandung skrg ni 34mggu dh, nak katakan sya ni asyik nak mrah ja, risau plak psai 'ummu sibyan' tu kna kt sya, sya sebelum mhgrib dh ttup pintu tgkap semua,tirai ttup,balik ja suami sblum dy bkak dh lrang msih bukak jgak sbb alasan nk isp rokok kt luaq bilik, sya stress pastu marah dya, allah..ermmm

2 Balas

Cuba amalkn Inna lilla.... smpi hbs. Allah yg bg ujian ni pd kita, pohon pulangkn blk pd Dia utk penyelesaianny. In syaa Allah kita akn rasa tenang. Sy sll amalkn, sll dpt jln penyelesaian yg tk dijangka

Poor husband! 🙃cuba lah bersabar kakak.. I know emosi Susah dikawal. Tapi sekarang kamu berdua pun susah hati. Nanti baby pun Terasa