nk tnya haid sy berhenti pada bulan november 2021 dan smpai skrg sy belum chek kt..klinik

dan sy tk tau nak kira bulanan sy hamil yg sy ingt bulan jer masa haid sy berhenti..boleh info tk??

2 Balas

Kalau tak ingat memang kena check doktor terus jela sis. Doktor akan tengok size janin besar macam mana untuk tahu usia dia

sy cuma nk tau mcm mana kita nk kira bulanan sbb sy dah tk ingt..tanggal haid sy ..sy cuma ingt bulanan jer tolong..yee