pertanyaan

Salam.. Saya nak tnya tu hari tanggal 8/11/19 sy jmpa doktor dan pendekkn cete..doc tnya sy masi ingt ke haid mula bila dtg ..sy kata 15/9/19 ..lpstu doc da scan tiba2 kata doc .. Dia chek dn scan baby dah 4 bulan . Ke mmng salah kira haid kt situ atau mcm mna ?? sbb yg sy ingt bulan 8 tu haid da xnormal .

1 Balas

Klau haid sis xteratur, mmg akan jd salah pengiraan, jd dua date akan ditentukan melalyi scan je

5y ago

Ou mcmtu .. Terima kasih puan atas jawapannya