Tlg doakan ..Sy dah bleeding ni Hari 4, ptg ni ada appointment dgn doc, nk tgk scan. Minta doa

Dan kata2 positive Dari semua , baby saya sihat Dan ada lagi pls.... Sy 10weeks.. minta sgt miracle...🥲

6 Balas

tak sis . sepatutnya 10w, tapi bb dah mengecil. 5w. doc kata tunggu nk turun. sedih tunggu lama... anak no 2..

Semoga Allah lindungi kandungan awak dan semoga dipermudahkan segalanya. In shaa Allah aminnn.

semoga kandungan awak kuat dan sihat² hendaknya

Mcm mana sis? Ok semua? Semoga semua baik2 saja

Semoga dpermudahkan sis,,doa bnyak2

moga dipermudahkan ya Allah..