bleeding dan tk nmpk baby

assalam, sy minta doa dri ibu2 di sini. doakan sy dgn kndungan sy sihat spnjg tmpoh mgndung ni. sy hamil 6 weeks tk nmpk pape lg. rahim ksong. 2 kali pegi hspital scan ats bwh still tk nmpk. last scan sabtu ni. if tk nmpk lg dan hormon beta sy tk naik, dktr akn buat scope sbb suspek luar rahim. tp hri ni ttbe bleeding keluar drh fresh. wlupun hrpan sy nmpk tipis, tp sy tetap bdoa moga bayi sy masih ada dan sihat didlm rahim sy. mohon ibu2 doakan sy. ni second pregnancy sy slps gugur awl thun ni.

9 Balas

sy td br scan kali ke3 sis.. 10minggu br nmpk janin dan jantung.. alhamdulillah.. 🤲🏻doktor ckp ukuran janin normal.. jantung sihat.. elok janin berenang2.. so sweet.. 🤣🥰 waktu 6minggu doktor suspek mengandung luar rahim, sbb ada kantung x nmpk janin.. sy dah rasa sedih.. 🥺lps tu ada pendarahan setiap kali buang air.. terus kan berdoa sis.. semoga yg baik2 je tuk sis.. Aamiin🤲🏻

3y ago

Aamiin 🤲🏻

darah yg kluar tu perhatikan btul2 kalau ade mcm isi ikan kluar..bleeding tanda2 keguguran..sy bleeding mse 6week .scan baby tk nmpk..and disahkan gugur

Waalaikumussalam, saya doakan supaya puan dipermudahkan urusan dan moga selamat semuanya. Allahumma Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms

walaikummusalam, semoga urusan puan dipermudahkan. insyaallah puan fikir yg positif sja. harap semuanya baik2 🥰🥰🥰🥰

semoga allah permudahkan urusan sis.ibu & bby dlm keadaan sehat walafiat😊

Wasalam.. smoga dipermudahkan & bayi serta ibu baik2 saja amiin☺️

semoga dipermudahkan segala urusan sis . inshaallah dgn izin NYA 😊

waalaikumusalam smoga kandungan sis baik2 saja insyaallah...

semoga urusan sis dipermudahkan..aminn