kencing kotor yang sakit pinggang hingga ke kaki

dan on antibiotics tapi still sakit 😭#firstbaby #seriusnanya

3 Balas

Uiii alhamdulillah sy dah elok. Dia punya sakit mcm nak beranak woo 😭 mmg rasa nak cabut je pinggang ni smpai kaki. Serba tak kena laa. Duduk sakit, baring pun sakit 🥴

3y ago

Aii mintak simpangg 😭

refer doc balik bahaya kencing kotor nie..Banyakkan minum airmasak n Cuba jugaa minum barli kosong suam ye.Saya pun tengah kena kencing kotor sekarang

saya baru lepas habis sengsara huhu. 5 hari jugak la tahan sakit campur pergi klinik