Maaf saya nak bertanya,saya baru 11wekk tpi ada trun lendir dgn darah sikit ada kah normel?

Dalam seminggu sekali trun .

8 Balas

saya jumpa doc,doc suh blk dlu...2mggu mai plk.dpa xblh conform gugur k x..sbb 2 kmugkinan.....darah gugur atau trun darah tpi kntong n janin bru nak jdi.tkut slip tarikh Doc kta mgkin darah period sbb tu dia xconform.smlm yg trun ketoi darah bkn isi dia kta

kalau ada darah tu takut ancaman keguguran. better gi klinik rujuk doctor.

risiko gugur tinggi masa checkup puan tak bgtahu ke kat misi?

doakn keajaiban untuk sya ye.ttc 10 tahun ank pertama

Tak normal, kena pergi hospital @ klinik cepat2

bgus prgi hospital jumpa doctor

rjuk doc sis

Tak normal