Penting atau tidak menyimpan gambar kenangan bersama pasangan?

Dalam keadaan situasi semasa ni, Kita mungkin tak dapat jangkakan apa yang akan berlaku kelak betul tak? Pada pendapat anda, penting atau tidak menyimpan gambar kenangan bersama pasangan ya?

Penting atau tidak menyimpan gambar kenangan bersama pasangan?
27 Balas

Penting sangat ☺️ walaupun sekadar keluar berjalan dari rumah ke kereta yang parking di hujung jalan

Masih menyimpan gambar kenangan bersama dgn pasangan saya. 😘😘😍😍

Penting.. gmbar tu memory yg terindah utk kita tengok balik kemudian hari.

ofcos laaa simpan.. penting sangat2 pasangan n family ❤️

Simpan cuma sekarang time pregnant x suka ambil gambar….

wife sy kena paksa dulu bru dpt gambar😂

Ha tentula🥰gambar kenangn😘😍

A picture is worth a thousand words

penting sangat. 😊