Pasanganku, Kebahagianku

Selamat pagi Mommies! Ibu dan pasangan suka berselfie tak ??? Mesti banyak gambar anda berdua dalam galeri telefon, betul tak? ? Mungkin ada yang menjadikan selfie sebagai rutin harian di rumah atau rutin mingguan jika keluar bersama. Jom lah share dengan kami gambar selfie anda bersama pasangan di app! Gunakan hashtag #MYFAVPERSON di ruangan komen atau boleh pos di ruangan feed di dalam kategori “Just Mum/Hanya Ibu”.

Pasanganku, Kebahagianku
122 Balas

Nothing else can beat you in my life after our akad, my one and only lovely husband, semoga Allah panjangkan umur dan jodoh kita, now we are waiting for our little bundle of joy soon in mei, Semoga Allah permudahkan segalanya Aminnn ☺️ #MYFAVPERSON

Payah dah nak ada gambar berdua. La ni, gambar anak berdua dgn papa dia je yg banyak😅 Ami dgn papa hobi kami superbike. Bak kata org berpanas hujan bersameeee...ahh githewww😁 #MYFAVPERSON

#myfavperson #loveyoutilljannah #soulmate Tahun ke12 perkahwinan kami, anak dah nak masuk 4 orang. Jarang2 nak selfie berdua tapi moment selfie bersama tetap moment berharga💖

#myfavperson.. Thank u for always been there for us..selalu layan kerenah syg yg xberape nk btol nie..hehehe..syg abg dunia n akhirat..semoga jodoh kite #tilljannah..

#MYFAVPERSON I love you suami tercinta tiada tandingan rezeki Allah, suami yg penuh kasih syg Dan tanggungjawab.. Alhmdullilah Syurga Allah Aamiin ❤️🍭🦄💏👶

My favourite person..i love ur so much sayang..walaupon kita beza umur tapi sayang tetap sayang kan yank..muahh sikit..😅😅

With my lovely hubby during Hari Raya last year, this time I dah preggy (22 weeks) but I tak perasan langsung #MYFAVPerson

alamak. memang xselpie la. masuk 5bulan tapi skeping gambar pregnant pun tara 😂 tunggu perut besa kot baru selpie 😂😂

4y ago

ish, letak je sis.. 😊 xperlu npk prut pom xpe hehe

Alhamdulillah.. masuk tahun ke 8 tahun ni usia pkahwinan kami.. skrg sy pregnant ank ke3 #MYFAVPERSON

My favourite person love him so much n our new malaikatku release on June after 2 years. ..😍😍😍