Duit Pinjaman & Zakat. Perlu atau tidak zakatkan duit pinjaman kita ya?

Dalam ekonomi yang tidak stabil sekarang, ada yang terpaksa meminjam duit sama ada dari yang saudara terdekat atau kenalan rapat untuk perbelanjaan harian. Tapi, adakah duit pinjaman itu perlu di zakatkan? Jom ketahui dengan lebih lanjut dengan infografik yang disediakan di bawah. Semoga ianya dapat memberi manfaat kepada kita semua. Amin🤲 *NOTA : LIKE & IKUT POST ini sebagai rujukan masa hadapan.

Duit Pinjaman & Zakat. Perlu atau tidak zakatkan duit pinjaman kita ya?
2 Balas

#TAPSupermoms #TAPactiveusers

👍🏻👍🏻👍🏻