Hukum Berpuasa bagi Ibu Hamil & Ibu Menyusu Badan

Banyak pertanyaan yang min terima dalam komuniti TAP sepanjang bulan bulan ini, antaranya ialah Hukum Berpuasa bagi Ibu Hamil 🤰 & Ibu Menyusu Badan🤱 Adakah wajib untuk dibayar fidyah dan ganti puasa? Atau salah satu sahaja sudah memadai? Jom kita lihat pada infografik di bawah. Semoga ianya bermanfaat untuk kita semua, amin🤲 *NOTA : LIKE & IKUT POST ini sebagai rujukan masa hadapan.

Hukum Berpuasa bagi Ibu Hamil & Ibu Menyusu Badan
7 Balas

thn lepas preggy..thn ni bf.. alhamdulillah msih puasa penuh

🤗👍🏻👍🏻👍🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Noted to reminder ❤️ #TAPSupermoms #TAPactiveusers

❤️❤️❤️

👌👍

🥰🥰

👍🏼