.

Dah start sakit pinggang yg teramat sangat.. Pinggul pun sakit.. Duduk lama tak boleh, berdiri lama tak boleh , nak baring lama pn tk boleh.. Tak tahu dengan cara cmana yg selesa ?

1 Balas

Mintak suami urutkan belakang sis dengan minyak yuyi. Lega sikit.

5y ago

Letak bantal kiri kanan & bawah kaki bagi selesa. Memang bila baby dh besar, kita susah tido sikit. Sabar ye. Tak lama dah tu. Tu kira praktis time ada anak nanti. 🥰 kalau saya, sandar kt katil, tido tp sakit sikit la but lena sampai pagi.