Due April 16, No 6

Dah ramai ke Sister yg dah bersalin sebelom due? Sekarang 37w 3d, tak sabar tunggu baby baru. Tapi macam dia seronok lagi dok golek kiri kanan dalam perut tu... Makin anak ramai, makin lambat pulak bersalin. Yang No5 dulu 38w+ juga bersalin. Adik dia ni pun, dah hampir 38w. Nampak gaya, ibu kena pantang juadah Raya tahun ni.

7 Balas

sy due 15 ank nom 4. haha rasa dlm next week kot ni. sama baby dok active beranang lagi . air ketuban sy dah la banyak kali ni. mmg dia belum engaged pun lagi setakat ni. entah2 pagi raya beranaknya 🤣🤣

2mo ago

sama lh due date kite

saya due 10/4. skrng dh 38 weeks lbih baby masih golek2 dlm prut 🤭 smga urusan kita melahirkan dipermudahkan & berjalan dgn lancar. Aamiin 🤲🏻

2mo ago

kannnn. hrp lah kita bersalin before due date 🤭 Semoga dipermudahkan urusan kita mlhirkan & smga smua ny berjalan dgn lancar nanti. Aamiin 🤲🏻

sy due 29/3 dah 40week 1day baby masih seronok dlm perut😌 hmm nk wat camne yee bg die kua kite da letih

2mo ago

dah 4/4 nanty.. harap laa dia keluar sblm tu... mcm mcm da iktiar bg dia keluar tp tulah 🤣 sakit sakit pon xde ni

sama due date kita 16/4.. baby masih syok kat dalam. masih x da tanda2 .. x larat bawa perut da 😅

Sy due 11/4. Dah selamat melahirkan 24/3, 37w. Baby nak ada dlm gambar raya pertama 😂

Saya 20/4... X sabar jugak nak bersalin.. Sebab x larat dah ni... 😂

Due dekat2 tpi kena bersalin harini sbb ketuban leaking and gbs+ 😣

2mo ago

Amin! Selamat bersalin smlm. Mudah mudahan saya and baby takde complication apa2 amin