...

dah putus asa dah nak TTC

11 Balas

alaaa, jangan la..😭 xde geng la sy, sy pon tngah TTC..setiap kali sujud, doa dlm hati.. "Ya Allah kurniakanlah saya zuriat, keturunan yg baik dari sisiMu, sesungguhnya Engkau Maha Mendengar doa." Doa nabi ibrahim..💕 Jngan putus asa ye awk..💌

Percaya allah s.w.t ada.. Memohon kepadanyer.. Jgn putusasa cpt atau lambat je.. Anggap belum rezeki allah bg rezeki lain dekat awk dulu.. Tiba masa allah bg.. Insyallah, jgn putus asa byk kan sabar n berdoa ..

Dont give up sis. InsyaAllah ada rezeki. Kami semua doakan di bulan ramadhan ni sis ada rezeki. Try beli opk test kit utk cek waktu subur dulu

Jgn putus asa sis, saya ttc7y skrg preg buat kali ke 2 , saya ikhtiar.. Cuba follow fb akk tu . Mne thu ada rezeki awk nti

brpa lama sis ttc ? jgn mudah ptus asa sis .. insyaallah ada rzki

Jgn putus asa & mengalah awak. Ada rezeki nnt tu. Cuba lg ya

Tak lama lagi ade la tu.. bile kita da rse putus asa..

Jgn ptus asa.. In shaa allah nty ade rzeki tuk awk

Jgn putus asa dgn nikmat tuhan

Don't give up