cd 16. Hari subur positif for 4 cycle. ( ttc bln ke 4)

Alhamdulillah.. masih gigih berOPK. Yg lain.. jgn putus asa.. Yg da ade.. mohon doa2kan yer.

cd 16. Hari subur positif for 4 cycle. ( ttc bln ke 4)
11 Balas

Semoga ada rezeki buat sis, yg penting jgn putus asa dan sentiasa berdoa dgn Allah swt dikurniakan rezeki. Insyaallah.. 😃

sama sy pun line sama terang dua2 cd15... cd16 pulak line T lagi terang dr C...cd17 dah kabur hari subur boleh jadi 2hari ke?

4y ago

Sy da 2 kali mcm ni.. harini dan esoknyer masih double line terang.. hihi.. baru jgak beropk ni..

Update : latest upt.. period april blom dtg.. da due 2 hari.. semoga ade r3zeki.. aamin.. tq pada yg mendoakan.

Sama la saya sis . Mudah mudahan . Allah itu sebaik baik perancang . 🤲🏼

Sy pn berjaya pregnant dgn gunakan opk.. Semoga ada rezeki sis.. Amiin..

apa maksud cd16 ye ? maaf brtnye ,, sbb sblm ni xpnah pakai ovulation test .

4y ago

ohh yeke .. thanks ye sis

Amiin2 ya rabbal alamin..smga sist ada rzeki timang cahaya mata..

Wahh semoga ada rezeki lekat kali ni nnti aamiin...

Amin2.. semoga sis ad rezeki timang baby..😊

semoga b'jaya sis..