Dah masuk 6 minggu .

Dah pergi klinik utk ultrasound tpi cuma nmpak kantung je . Normal ke tu ? First pregnancy .

19 Balas

samaa sis..saya dah 5 mggu, p scan pon xnmpak..hmmm..sedih..doc ckp maybe sebab masih awal lagi..lepasni kalau x nmpak jugak saya nak scan dari bawah..guna tvs scan x silap..sebab kdg2 tu lemak di perut menjadi penyebab scan tu nmpak..

Normal org kate sbb sy 7w scan pm ada kantung Dr bagi repeat scan 2w lagi. InshaAllah kita doa y baik baik yea. Semoga untuk next scan dh ada bby🤲🏻❤️

normal sis .saya pon 6weeks mnggu ni. semalam scan kantung mmg ada cuma janin belum ada lagi, lgi 2mnggu doc akn repeat scan .

Normal sis. Nanti repeat masa 8 weeks ke atas ok. Sy scan masa 8 weeks dah nampak bby & dgr heartbeat dia dah.

normal..dh ada pghuni cuma xnpk Sb usia kandungan terlalu awal..scan lagi 3/4 minggu.. insyaallah ..

Normal sis. Sy 8 minggu pun xnmpk lg. pergi swasta scan baru nmpk . Kk kadang2 mesin tu lama

sama la sy.. its normal.. doakan yg baik2. semoga dipermudahkan urusan kite bersama😊

Saya dah 5 minggu tapi tak scan apa apa pun lg tunggu 8/9 minggu baru scan terus.

normal sis, saya 5week scan pun nampak kantung ja, repeat 2-3minggu lagi

Normal.. Sy 6 minggu nmpak kantung, 8 minggu dh nampak baby & heartbeat