Packing Labour Room

Salam Ibu Ibu. Saya first time mom. Saya nak tanya ibu ibu yang dah berpengalaman. Saya nak pack baju untuk delivery. Selalu after bersalin, keluar labour room tu, ibu ibu akan bagi nurse baju jenis macam mana ya untuk baby? Bagi jenis romper? Jumper? Lengan panjang? Lengan pendek? Maaf saya taktahu. Boleh advice?

1 Balas

lengan pendek butang depan. seluar panjang. mudahkan dktr and misi utk check bby if ada apa2 masalah. no mitten and booties. masa balik/discaj, terpulang nk bg pakai mcm mana.

3mo ago

Yay! Terima kasih!