alhamdulillah

Dah nampk baby,dokter ckp dah ada denyutan jantung...

alhamdulillah
26 Balas

Alhamdulillah. Sy haritu pun first doc ckp nmpk heartbeat baby trus rse sebak. X sabar nk keluar bilik doc nk bgthu dkt husband time tu. Hehe

Alhamdulillah..doakan saya juga sis..hari khamis ini nak scan,hari tu scan 7week npk kantong je..harap harap next scan npk dah baby..

Alhamdulillah tahniah. Jaga diri dan kandungan baik².semoga dipermudahkan segalanya.

Alhamdulillah.. Xsbar nak scan nnti.. Hrp bby sya sehat dn mmbesar dgn baik..

Congrats sis. Moga sis dan baby sentiasa sehat dan dipermudahkan urursan

Tahniah semoga mummy n baby sentiasa sihat hendaknya.

Alhamdulillah, tahniah 👏🏻👏🏻👏🏻

Tahniah sis..semoga bby n ibu sihat selalu

tahniah sis, doakan saya jugak

Alhamdulilah. tahniah sis