8weeks6day

Gi scan td. Teruja tengok denyutan jantung baby.. alhamdulillah.. 8weeks dah boleh nmpk heartbeats. Smoga anak ibu sihat2.. utk momies.. smoga kandungan awak pun sihat hendaknya. Amin..

2 Balas

Aammiin saya belum check lg untuk heartbeat bby.. lg 2w baru check heartbeat bby.. doakan semoga bila saya check heartbeat bby semuanya baik2 saja yaa .. 😘

4y ago

aamin.. harap semuanya ok... sy pun lg 2 mggu bru cek heartbeat.. tp skg risau... td bru bleeding.. harap baby dlm perut ni oke sihat... doakan sy yee... bru nak masuk 6minggu...ini mgandung anak ke 3..anak pertama gugur masa 6weeks..anak kedua sy sihat skrg dah 11 bulan... doakan bby sy sihat ye

alhamdulillah .tahniah... sy esok baru ke clinic..scan utk tgk jantung baby.Esok 8weeks...tak sabar + nervous.