Alhamdulillah

Alhamdulillah.. Baby dah nampak dah, jantung dia pun kuat sgt berbunyi? Tp doktor ckp kandungn lewat 5hri Ptutnya kandung dah 9weeks Wktu scan 8w2day??

Alhamdulillah
12 Balas

Saya lewat seminggu masa scan dulu. Doktor tu cakap. Sebab kiraan haid 34 hari keatas pembuahan lambat. Normal lah.. masa scan hari tu 8minggu 2hari. Kalau tarikh kiraan dah 9minggu 2hari. Hehehe. Sekarang saya dah 12minggu 2hari. Nak scan hujung bulan ni. Nak tgok perkembangan dia. Ini anak pertama saya.

Saya pun macam tu. Sekarang kalau ikut lmp dah 36minggu tapi asal scan je mesti lewat almost 2 weeks. Kira kalau ikut size baby baru 34minggu. Tak tahu kenapa macam tu. Saya period tetap je. Asal baby sihat ok lah pada saya.

Alhamdulillah. Sy tngu 28/7 pulak nk scan untk 12weeks.. Hrp bby sehat2 dn besar dgn baik. Sbb sy alahan truk sgt..😔rsau sgt xdpt mkn yg berhasiat secukupnya

Alhamdulillah, semoga sentiasa dibawah lindungan Allah Taala, Aamiin 🤲😍

Alhamdulillah.. semoga baby shat aamiin

Alhamdulillah.. tahniah sis...

Alhamdulillah

Alhamduillah

Tahniah sis