Gerakan baby rasa seperti denyutan jantung

Hello momy2 sy dah 30weeks normal ka rasa gerakan baby tu seperti denyutan jantung bila sentuh perut rasa kuat pula seperti denyutan. Dah 2 mlm rasa gerakn baby mcm tu. Tpi gerakn bby sy cukup 10 jg. Cuma risau 2 mlm ni rasa gerakan seolah denyutan tu.#seriusnanya #ingintahu #firstmom #pleasehelp #bantusharing

4 Balas

oh ye ke . patot la kuat denyutnya. ingtkan dia gerak . sebb consistent mcm denyutnya jntg. tp kuat betul

baby sedu, saya nak masuk 8 bulan, kerap juga baby sedu. proses paru2 nak matang.

Baby sedu tu dear, denyut jantung kena pakai alat baru boleh dengar

3mo ago

alolo tq sis. dia sedu rupanya sda 2 mlm rasa gerakn mcm tu. ksian pula bby sedu dlm perut

itu ialah sedu baby

3mo ago

Ouh baru tahu .. saya punya baby pun kerap jugak sedu ..