kaki kejang

Dah nak masuk 34 week kerap sangat kaki kejang..perut mengeras...senak ari2...makin malas nak masak dan kemas rumah..rasa macam tak sabar nak bersalin tapi tula masih tak cukup bulan....

1 Balas

Sabar sist..ehehee..nnti ckup bulan..sist jgn pulak stress mnunggu hri..mcm sy..start 36w..mnunggu brsalin...smpai stress jdinya..last jmpa nurse..dy sruh jgn stress..jdi kita bwt relax seja..last2 39w..delivery..☺