Kejang kaki

Assalamualaikum mommies.. Ada tak tips untuk kurang kan kejang kaki? Selalu kejang kaki skrg. Nak berjalan pun sakit. Dah cuba tungku kaki tapi masih rasa sakit.. Kalau ada tips tlg share ya. Tq #kejangkaki #tipsagartidurnuenyak

3 Balas

saya pun selalu kejang , tapi sejak tu sapu minyak panas , pastu pakai stockin, kadang2 sejuk jugak boleh kejang ...

Wsalam. Kejang kaki usually disebabkan kurang kalsium. Mungkin blh bykkn mkn mknan yg berasaskan kalsium

1y ago

Kalsium tu macam ikan ke kak ke susu?

selalu jd masa kita mgeliat...org kata tegakkan tapak kaki jgan luruskan ker depan

1y ago

Maksud nya tegak kan macam kita tengah berdiri tu ya