Salahke jika isteri berasa hati bila waktu subur,inginkan hubungan dan perhatian,tp suami xlayan.

Dah mcm2 beli serum dan sbgainya utk kembali gairah.tp hampa suami bg alasan penat dan sbb usia dah 50an..

10 Balas

emm . kalau tak keberatan blh sy tw husben puan kje apa? dia kje office ke .wartawan ke perlu sntiasa travel..atau kje bwk lori ke..driver ke .atau kje apa? kena kenal psti adakah husben puan bkje ada angkt berat2 ke .kje yg sgt berat bukan kje office .or kje yg memerlukan guna tenaga yg byk..kekdg sbb faktor perkerjaan pun blh jd ia penat.. nk2 dgn usianya dh msuk 50..try bincng baik2..knl psti mslh utama knp..mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

3w ago

dah macam detektif conan pula

kawen dgn laki org ke ni sbb last sy dgr masalah sama cmni waktu kwn bapak sy kawen dua... yg 2nd wife dok tergedik nk anak, yg laki tua nya dah xmau anak kecik jd mmg memanjang la xmendpt si 2nd wife tu..

3w ago

Teringat ada 1 kes cerai, selamba pakcik tu kata sebab nak bercerai : Tak daya dah... Gelak2 si isteri dan dewan mahkamah 😅 mereka cerai secara baik. Memang isteri nampak lincah

sbb dh tua kot... mana bleh gitu,kene turuti nafkah batin isteri jugak...tp bincanglah dan kalau search,dosa ke suami x turuti kalau sbb usia Dan faktor dah x larat

faktor penat mmg main peranan besar sis dan normal untuk kita terasa , tapi kena juga faham keadaan suami kalau boleh bincang baik2 mungkin suami ada masalah

tak salah pun sbb suami tak tunaikan nafkah batin. discuss dgn suami elok2, kenal pasti punca dari mana. kalau perlu, boleh jumpa kaunselor.

Sis tgh merancang nk anak ke waktu suami sis umur 50 ni? Sis ni muda lagi ke? Kahwin dgn org berumur ke?

bincang elok². bincang kat sini tak boleh selesaikan masalah.

X salah tp sebaiknya bincang elok2 sbb umur suami pn dh 50-an kn

Tak salah pun. Yg penting bincang elok2.

burung expired Tu..adoii