Mcmana rasa Braxton Hicks?

Dah masuk 36 weeks tapi still tak rasaa false contraction. Ke dah pernah rasaa?? Tk perasan laa pulaa.. Ada takk mommies yang confuse mcmana rasa diaa? 😂 Mcmana ehh rasa braxton hicks contraction?? #pregnancy #advicepls

3 Balas

Rasa braxton hicks sakit dia jangka masa 90 saat & dlm setiap 2-3mins. Huhuh kita harini pon dah jejak masuk 36 mggu. Ghisauuuunya lg 2 mggu kena serah diri sbb positive GDM 😅

So in the end mommy rasa macam mana masa nak bersalin tu? Dah 2 tahun lepas post ni kan. Boleh share? Sebab saya pun dah 36-37w tapi still tak pernah rasa apa apa

me too ! skrg da 34 weeks tp tak tahu apa rasa braxton hicks tu 😅