New Obimin @ Zincofer

Dah masuk 14 minggu.. Sebelum ni memang makan new obimin sampai sekarang.. Tapi kk tak galakkan saya makan new obimin. Mana lebih baik ye? New Obimin @ Zoncofer?

16 Balas

masa awal2 pregnancy doc bagi zincofer. time tu tak buat buku lagi. jadi tak tau HB berapa. tapi mmg tak boleh mkn zincofer sbb muntah2 teruk. dah mcm2 cara try mkn still tak jd. so sy stoo n mkn folic acid je. bila dah 9weeks jumpa doc buat buku bila check HB okay je. sy ckp dkt nurse taknak zincofer sbb makan muntah2 jd dia tkr ke obimin. Alhamdulillah okay tak muntah makan sebelum tidur.